110 år med Sortland Hotell

Hyggelig med en rik historie

Sortland Hotell ble etablert i 1908, og feiret 100 innholdsrike år i 2008. Hotellet har en lang og spennende historie. Høsten 2009 ga vi ut boken «Velkommen inn» som skildrer hotellets historie, og som du som gjest kan ta del i på ditt hotellrom.

Sortland Hotell var eid av familien Ellingsen – Berntsen i 95 år, og nåværende eier Harald Mical Jakobsen med familie kjøpte eiendommen og startet ny drift i 2004. I dag satser vi sterkt på overnatting og kurs- og konferansemarkedet. Vårt mål er alltid å tilby deg som gjest et godt produkt og en hyggelig opplevelse på Sortland Hotell.

Som gjest hos oss kan du spise i vår hyggelige restaurant og slappe av med dagens aviser i hotellets innholdsrike bibliotek. Alle rommene ble pusset opp i 2016,  og har flatskjerm og trådløst internett som du fritt kan benytte. I tillegg stod vårt nybygg med 16 nye superiorrom ferdig i juni 2017.

Alle hotellets gjester disponerer fri parkering bak hotellet, samt noen parkeringsplasser på forsiden av hotellet. Vi har også eget bagasjerom som våre gjester fritt kan benytte.

Sortland er det største handelssenteret i regionen, så her kan du virkelig kombinere forretninger med shopping og fornøyelser.

Hotellet er utsmykket av kunstneren Tove Hov Jacobsen.

Kontakt oss